Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ticket ESM 2024

november 23 @ 10:00 - 17:00

Bestel hier Uw ticket voor de Euro Scale Modelling: 7.000m2 plasticmodelbouw!

IPMS-leden behoeven geen ticket meer te bestellen: immers, op het lidmaatschapskaartje staat nu een QR-code. Zorg dus dat je je lidmaatschapskaartje mee hebt!
Standbemanning die niet van tevoren is aangemeld en pas na 10.00 uur aankomt móet een ticket bestellen. De standhouders hebben bij inschrijving de mogelijkheid om namen van de standbemanning op te geven, ook indien die geen lid zijn van de IPMS.

Toegang voor buitenlandse IPMS-leden is nog steeds gratis, maar uiteraard kan het lidnummer niet geverifieerd worden. Buitenlandse IPMS-leden kunnen hun tickets via een mailtje naar de ESM-coördinator (Contact – Euroscale Modelling) aanvragen. Vermeld in dat mailtje Uw naam en lidnummer.

Na bevestiging van de coördinator kan het ticket via deze pagina besteld worden.

Naar aanleiding van opmerkingen hebben we de bestelprocedure bekeken: een gering aantal mensen drukte eerst op bestellen zonder eerst het aantal tickets in te vullen. Er staat nu een kleine instructie bij: eerst het aantal te bestellen tickets invullen, daarna pas op de bestelknop drukken.

 

Gegevens

Datum:
november 23
Tijd:
10:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets komt beschikbaar op 1 September 2024