Inschrijven

Alle inschrijfformulieren voor Euro Scale Modelling 2019 vind je hier. Euro Scale Modelling 2019 biedt veel mogelijkheden voor deelname, aan de modelbouwwedstrijd, aan de beurs – commercieel en particulier – en aan de show.

 

Modelbouwwedstrijd

Wil je deelnemen aan de modelbouwwedstrijd, dan vul je dit formulier in.

 

Show

Veel modelbouwclubs en IPMS-regio’s, Special Interest Groups (SIG’s) en individuele leden en verenigingen laten graag hun gebouwde plastic en kartonnen modellen zien. Er staan honderden modellen op de modelbouwshow.

Ook werken veel deelnemers aan de show actief aan een model. Natuurlijk kun je ze ook vragen stellen. Graag zelfs. Ze leggen graag de finesses van de hobby aan je uit en geven graag antwoord op je vragen. Alle ingeschreven clubs, SIG’s, IPMS-regio’s, verenigingen en particulieren dingen mee voor de prijs van “Best Group Display”. De showtafels zijn NIET bedoeld voor verkoop.

Wil je als particulier deelnemen aan de show, dan vul je dit formulier in.
De showtafels zijn niet bedoeld voor verkoop.

 

Regio’s en SIG’s

Regio’s en SIG’s van IPMS vullen dit formulier in.

 

Verenigingen en modelbouwclubs

Modelbouwverenigingen en -clubs die willen deelnemen aan ESM, vullen dit formulier in.

 

Verkoop

Euro Scale Modelling is de grootste beurs voor plastic modelbouw op het Europese vasteland. Je kunt als (web)winkelier of andersoortige handelaar deelnemen aan de Euro Scale Modelling-beurs, maar ook als particulier kun je een tafel reserveren. is voor elke vorm van deelname een formulier.

 

Handelaar

Veel handelaren – uit binnen- en buitenland – komen naar ESM om hun waren op het gebied van (plastic) modelbouw te koop aan te bieden, zowel nieuwe modelbouwartikelen als tweedehands. Commerciële handelaren kunnen dit formulier invullen om hun stand-/tafelruimte te reserveren. De inschrijving sluit op 1 november 2019.

 

Particulier

Particuliere IPMS-leden kunnen op ESM 2019 tafelruimte reserveren om hun modelbouwspullen te verkopen. Een particuliere verkooptafel reserveren kan via dit formulier. De inschrijving sluit op 1 november 2019.

 

Lid worden van IPMS

Lid worden van IPMS Nederland biedt veel voordelen. Naast gratis toegang op de Euro Scale Modelling 2019 ontvang je ook 6x per jaar het IPMS-magazine Modelbouw in Plastic (MIP), kun je je aanmelden bij de regio waar je woont voor de gezellige en leerzame regio-bijeenkomsten, lid worden van een of meer Speciale Interest Groups (SIG) en je kunt rekenen op de hulp van je medemodelbouwers in de IPMS. Alle informatie over IPMS Nederland vind je hier. Als je lid wilt worden van IPMS Nederland, vul dan dit formulier in.