Inschrijven Wedstrijd

Inschrijven ESM 2020 Online wedstrijd

Het is dit jaar door de coronamaatregelen niet mogelijk om een fysieke wedstrijd te houden. Toch willen we de bouwers de gelegenheid bieden om hun model door een vakkundige jury te laten toetsen. Daarom hebben we in 2020 hebben een online wedstrijd.
Inschrijven kan d.m.v. onderstaand formulier. Per formulier kun je 1 model aanmelden, je stuurt 4 foto’s mee van minimaal 2 Mb en maximaal 4 Mb per foto. De foto’s moeten ‘puur’ zijn, dus digitaal onbewerkt
Inzenden kan tot en met 11 november 2020, waarna de vakkundige jury je model zal beoordelen. Er zijn per categorie 5 prijzen te winnen, Goud, Zilver, Brons, Highly Commended en Commended. Tevens de Best of Show, Smile van Heijl, cadeaubonnen van het bestuur en niet te vergeten de Special Awards van Domino, Life Color Nederland en Toyman. De uitslag zal op de ESM-dag, 21 november 2020, gepubliceerd worden op deze website. Je mag met meer modellen in dezelfde categorie of andere categorieën deelnemen, maar voor elk model vul je een nieuw formulier in.
We zijn benieuwd naar je inzending(en) en wensen je veel succes.

  • Sleep bestanden hierheen of
    4 foto's van maximaal 4Mb per stuk.