Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ticket ESM 2023

25 november 2023 @ 10:00 - 17:00

Bestel hier Uw ticket voor de Euro Scale Modelling: 7.000m2 plasticmodelbouw!

Let wel: iedereen, dus ook IPMS leden die onderdeel zijn van een standbemanning móeten een ticket bestellen. Dit is, zoals vorig jaar, een eis van de Expo m.b.t. aanwezigheids-registratie in geval van een calamiteit. De standhouders zullen worden verzocht om de namen van de standbemanning op te geven die geen lid zijn van de IPMS.

Toegang voor buitenlandse IPMS-leden is nog steeds gratis, maar uiteraard kan het lidnummer niet geverifieerd worden. Buitenlandse IPMS-leden kunnen hun tickets via een mailtje naar de ESM-coördinator (Contact – Euroscale Modelling) aanvragen. Vermeld in dat mailtje Uw naam en lidnummer.

Na bevestiging van de coördinator kan het ticket via deze pagina besteld worden.

Voor Nederlandse IPMS-leden: vul alle posities in lidnummer in, dus voorzie je lidnummer van “voorloopnullen”, b.v. bij lidnummer “539” vul in “00539“.

Naar aanleiding van opmerkingen vorig jaar hebben we de bestelprocedure bekeken: een gering aantal mensen drukte eerst op bestellen zonder eerst het aantal tickets in te vullen. Er staat nu een kleine instructie bij: eerst het aantal te bestellen tickets invullen, daarna pas op de bestelknop drukken.

 

Gegevens

Datum:
25 november 2023
Tijd:
10:00 - 17:00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar